Article

Blog EntryScholl papucsot lábra fel!

Scholl papucsot lábra fel! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
2015-12-17

A Scholl márka hallatán többünknek a minőség, a kényelem és megbízhatóság jut először eszébe. De ha a méltán híres márka papucsaira gondolunk mégis inkább a “régimódi”, “öreges” vagy esetleg a “ormótlan” jelzők villannak fel leghamarabb előttünk. Igaz, hogy mára már sokat fejlődött, finomodott a papucs trend a Scholl-nál, összességében, ha egy divatos papucsra vágyunk a nyári hónapokra, nem a Scholl modelleknél kezdjük a válogatást. Viszont ha fontos számunkra az egészségünk és a kényelmünk, akkor még mindig a Scholl papucs a legjobb választás.

scholl

A gyógy-, vagy biopapucsok szinte mindenki szekrényében előfordulnak, örök, elnyűhetetlen darabok. Rendkívül kényelmesek és mind kialakításuknak, mind anyaguknak köszönhetően egészséges a lábunknak. Ezt szüleink és nagyszüleink már jól tudják, hiszen ezeket a típusú papucsokat utcai használatra leggyakrabban idősebb emberek használják, sokszor zoknival párosítva, melynek látványa végérvényesen eltántorítja a fiatalságot, hogy mindennapos utcai viseletként hordja az ilyen jellegű papucsokat.

scholl2

Idén azonban számos külföldi divatbemutatón feltűntek a biopapucsok, és hála a kreatív tervezőknek egyre több színben és fazonban kaphatóak már. Eleinte vegyes érzelmeket váltott ki a közönségből. Valakit az óvodai dadusok és ápolók papucsára emlékeztetett, ennek ellenére egyre többen hódolnak be a kényelemnek és már utcán is viselik a gyógypapucsokat.

Örömteli, hogy végre egy egészséges lábbeli is divat lehet az elkövetkezendő években. Rengeteg színben és mintában dobták piacra a kényelmes lábbeliket, így a nyáron talán már utcai, trendi viseletként is elnyerik létjogosultságukat. Nem szabad csak melegítővel és kinyúlt pólóval, vagy zoknival társítani ezeket a papucsokat. Megfelelően kiválasztott ruhadarabokkal igazán divatos szettet alakíthatunk ki velük. Egy lakk verziót például szoknyával is bátran viselhetünk. De egyszerű felsővel, egy csinos női táskával és egy farmerrel társítva is tökéletes választás lesz. Nőies darabokkal, kiegészítőkkel ellensúlyozni tudjuk a papucs stílusát. A legkelendőbb és a legjobban kombinálható színek egyértelműen a fekete és a fehér, amelyekkel nem foghatunk mellé.

Tags: , , , , ,

Comments are closed.