Article

Blog Entry



Egy sima, egy fordított – hódít a kötött

Egy sima, egy fordított – hódít a kötött bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
2014-12-02

A kézzel kötött pulcsikról, sálakról és sapkákról sokáig csak a nagyi jutott eszünkbe. Ciki volt fölvenni a házi készítésű cuccokat már középiskolában is. Talán tényleg nem a legtrendibb darabok voltak, anyaguk sem volt minőségi.

Egy ideje azonban hódít minden, ami kötött, horgolt, kelendő a kézzel készített ruha, sőt, elismerő pillantásokat zsebelhetünk be, ha magunk tudjuk elkészíteni poncsónkat, kabátunkat. Akinek erre sem ideje, sem indíttatása, nézzen szét az áruházak polcain, rengeteg kötött holmi közül választhat. Kötött szoknyák, ruhák, poncsók, kabátok, sapkák jelentek meg a legmenőbb tervezőházak 2014-2015-ös kollekcióiban. Gyönyörű minták, ethno-stílus, rojtok és hatalmas, testes anyagok jellemzik az új trendet. Az oversize kabátok ápolnak és eltakarnak ugyan, de leginkább magas nőkön mutatnak.
Színekben jöhet minden, ami földszín, a barnák, szürkék és olivák széles palettája mellett kitűnően mutat a paprikapiros, és a búzavirágkék. A fehér még mindig nagy kedvenc, bár télre a városi latyakban talán nem a legpraktikusabb viselet. Kiegészítőként a tervezők nagy, mutatós ékszereket, színes táskákat és egyszerű, fényes anyagú cipőket, harisnyákat, combközépig érő csizmákat, vagy éppen fiús bakancsokat adtak a manökenekre.

Kötött pulóver

Kötött pulóver

v

Kötött pulóver

Kötött pulóver

v

Kötött pulóver

És hogy a férfiakról se feledkezzünk meg:

Kötött pulóver

Tags: , , ,

Comments are closed.